woensdag 13 augustus 2014

Kassameisjes



Kassameisjes, hij kan er niet genoeg van krijgen. Waar andere mannen met geen mogelijkheid tot boodschappen doen te bewegen zijn, doet hij niets liever.

Wanneer het begon weet hij allang niet meer, maar hij heeft altijd al graag boodschappen gedaan. Nog voor hij trouwde was het zijn favoriete bezigheid. Van vrienden hoorde hij wel eens dat ze meisjes oppikten in het museum. Hij fantaseerde liever over de supermarkt.

Al winkelend wierp hij stiekem een blik op de winkelwagentjes van aantrekkelijke dames. Aan de inhoud kon je prima zien of ze alleen woonde dan wel voor een gezin winkelde. Een luierpak was dodelijk voor zijn libido.

Later veranderde dit. De aandacht verschoof naar de achterkant. Een paar mooie billen zetten hem aan het fantaseren. Vooral wanneer het buiten warmer werd genoot hij volop van schoonheden die bukten om iets van de onderste stelling te pakken.

Het was een ongevaarlijke hobby. Hij kon zo ongemerkt borsten in weinig verhullende shirts zien hangen. Jaren liep hij zo door supermarkten. Nooit deed hij het voor een hele week, nee liefst voor elke dag apart. 

Nooit was hij betrapt op zijn geile blikken. Naar mate de jaren vorderden begon hij zich toch een beetje te schamen voor zijn gegluur. En schrok als zijn blik gericht op een rue d’amour die van de bezitter kruiste. Hoe onschuldig het ook was.

De laatste jaren verlegde hij zijn aandacht op de meisjes achter de kassa. Vooral supermarkten waar de bedrijfsleider een bijzondere voorkeur voor vrouwelijk schoon aan de dag legde bij de personeelskeuze hadden zijn voorkeur, ongeacht het prijsniveau van de winkel. Ja, het viel hem aanvankelijk bij de opkomst van de prijsvechters op dat daar louter lelijke meisjes achter de kassa zaten.

Dat is nu veranderd. Hij is gelukkig want ook de Lidls en Aldis weten inmiddels het schoner vrouwvolk aan te trekken. En het toppunt van geluk moest nog volgen. Dat kwam toen hij zijn saaie werk kwijt raakte. Hij liet zich omscholen en is nu bedrijfsleider van een luxe Lidl.


Nu mag hij zelf de meisjes uitzoeken en dat doet hij met verve. Wel is hij een strenge chef en houdt de klanten scherp in de gaten, of er geen geile blikken op zijn keuzes vallen. Nu maar hopen dat het niemand opvalt, dat hij de antidiefstalspiegels boven de kassa zo heeft afgesteld dat ze steeds een blik in de bloesjes van de caissières mogelijk maken vanuit zijn geblindeerde toezichthok. De deur is altijd op slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten