donderdag 25 juli 2024

De woede zal ongekend zijn


 


Hoe groot zal de woede zijn onder de Amerikanen, die protesteren tegen de aanwezigheid van de aanstichter van de Gazaanse genocide in het Congress, en moeten zien hoe deze staande ovaties krijgt. Hoe groot is de woede van de wereld bij het zien van een Israëlische vlaggendrager op de Olympische Spelen, die eerder de bommen signeerde, die Palestijnen vermoorden?

 

Het kwaad dat de Israëlische kolonisten aanrichten is zoveel groter, dan de idioten ter rechterzijde van het politieke spectrum en de medeplichtige eindtijd christenen kunnen bevroeden. Ik zie berichten voorbijkomen van Amerikaanse, jongeren die vanaf nu weigeren nog langer te stemmen, want er waren ook Democraten onder het fascistische klapvee. De niet-Westerse wereld is verbaasd over de hypocrisie.

 

Het is een kwaadaardige zet van de Republikeinen om de slager van Gaza uit te nodigen om te spreken tot het Congress. En vergeet de handtekening van de Democraten onder de uitnodiging niet. Zo zetten ze Joe Biden voor het blok. En nu onbedoeld staat ook Kamala Harris voor een uitdaging. 

 

Harris was wel zo slim zich niet bij de toespraak van de slachter te laten zien. Tot voor kort was het politieke zelfmoord in de VS tegen de steun voor de bezetters van Palestina te zijn. Nu is het eveneens electoraal gevaarlijk om steun te betuigen aan het afslachten van een volk. Voor het Republikeinse electoraat is dat geen probleem. Voor de Democraten wel. Vooralsnog is Harris niet geslaagd.

 

Amerikaanse Republikeinen zijn allang geen politieke beweging meer. Het is een sekte met een enorme, ongeletterde en bejaarde aanhang. Volk gevestigd op gestolen land na een ongekende genocide dat deels in een ontkennende fase leeft. Die begrijpen de Israëlische kolonisten wel. Alleen Democraten kunnen daar nog doorheen breken, maar durven ze dat ook? Dat is het kwaadaardige van de uitnodiging van deze oorlogsmisdadiger. Dat dwingt de Democraten nu al te kiezen. Met het risico daardoor afgemaakt te worden door de in meerderheid rechtse media.

 

Dat is ook het smerige van de huidige Israëlische politiek van arrogantie en provocatie. Demonstranten uitschelden voor idioten, keihard liegen voor een Congress, zeggen dat er amper burgerslachtoffers zijn, bommen signeren en op woonwijken, ziekenhuizen, scholen en op UN-gebouwen gooien, in de wetenschap dat echte ´nuttige´ idioten hun toch wel steunen. Wat kan de rest van de wereld nu nog doen?

 

Om te beginnen Israëlische sporters op de Olympische Spelen de rug toekeren, uitjouwen. Verneder ze, het zijn stuk voor stuk militairen in sportkledij. En vooral, omarm die mensen, die zich inmiddels schamen voor hun Jood zijn. Laat hen voelen, dat ze niet alleen staan. En dat tegen genocide zijn geen antisemitisme is. De Palestijnen zijn meer Semiet, dan het zootje ongeregeld dat Palestina bezet.

 

Uiteindelijk zullen Amerikaanse jongeren zorgen voor een ommekeer, De demografische ontwikkeling is in hun voordeel. Hopelijk is het dan niet te laat.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het spookbeeld

I eder moment dat je ´s nachts even wakker wordt, spookt dat beeld door je hoofd. Een vader met zijn kind in zijn armen, waarvan het hoofd g...